مراحل راه اندازی فست فود

امروزه با توجه به افزایش مخاطبان غذاهای فست فودی و رشد صعودی این کسب و کار، خیلی ها تصمیم به راه اندازی فست فود گرفته اند. اگر واقعا در این تصمیم مصمم هستید حتما گام به گام و سنجیده عمل کنید تا پس از صرف زمان و هزینه زیاد با شکست مواجه نشوید.

برای راه اندازی فست فود چه مراحلی را طی کنیم؟

  1. انتخاب یک مشاوره حرفه ای و آشنا در زمینه راه اندازی فست فود: دقت داشته باشید که همیشه مشورت کردن با افرادی که در مورد مساله مورد نظر ما تجربه کافی را دارند می تواند امری مفید در تصمیم گیری باشد. یادمان باشد که همیشه آزمون و خطا راه حل مناسبی نبوده و بهتر است از تجربیات دیگران استفاده کنیم.
  2. گردآوری لیستی مشتمل بر پلن ها و استراتژی های شما برای راه اندازی فست فود: قبل از شروع هر کاری باید لیست کاملی از پلن ها، اهداف و استراتژی هایی که به دنبال آنها هستیم داشته باشیم. این امر به روند کاری مسیر مشخصی می بخشد و باعث تسریع در عملکرد و فرآیند کارمان می شود.
  3. فراهم کردن ملک و مغازه مورد نظر برای راه اندازی فست فود: در این مرحله نوبت به آن می رسد که با توجه به استراتژی ها و اهداف تعیین شده به دنبال فراهم کردم ملک مورد نظر باشیم. توجه داشته باشید که انتخاب یک ملک مناسب تاثیر به سزایی در کسب و کار ما خواهد داشت. با توجه به این که ما قصد راه اندازی فست فود را داریم، یکی از نکات مهم این است که ملک ما در محله های شلوغ و پر رفت و آمد باشد. هرچند با توجه به استراتژی های هر شخص، نتیجه گیری در این خصوص می تواند متفاوت باشد.
  4. دریافت مجوزهای لازم برای راه اندازی فست فود: در این مرحله با توجه به مشخص شدن ملک شما، باید به دنبال اخد مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود باشید.
  5. تهیه نقشه تاسیسات آشپزخانه: اصولا برای استفاده درست و بهینه از فضای آشپزخانه، شما احتیاج به تهیه نقشه تاسیسات آشپزخانه دارید. به این ترتیب با مشخص کردن محل دقیق تاسیسات نظیر قرارگیری لوله فاضلاب، آب و… به راحتی می توانید آن را پیاده سازی نمایید.
  6. تهیه نقشه ۳D آشپزخانه و دکوراسیون داخلی: با داشتن تصور از این که بعد از اجرای دکوراسیون محل کار شما چه شکلی خواهد بود، می توانید انتخاب دقیق تری داشته باشد. وقتی که اقدام به طراحی سه بعدی از فضای مورد نظر می کنید، می توانید یک پیش زمینه ای از آنچه اتفاق خواهد افتاد داشته باشید تا در صورتی که از هر نظر باب میل شما نبود، قبل از اجرا اقدام به تغییرات مناسب نمایید.
  7. آغاز مرحله اجرایی و پیاده سازی تاسیسات آشچزخانه و دکوراسیون: حال نوبت به آن می رسد که هر آنچه در مرحله ۵ و ۶ برنامه ریزی و طرح ریزی کرده اید به انجام برسانید. سعی کنید از گروه متخصصی بکارگیری نمایید که زحمات شما را خراب نکنند.
  8. خرید تجهیزات مورد نیاز فست فود: پس از اتمام مرحله ۷، شما باید لوازم مورد نیاز فست فود را خریداری نمایید. سعی کنید لوازمی را فراهم کنید که متناسب با منوی شما بوده و جهت آماده سازی آن کاربرد دارد. از خرید تجهیزاتی که مورد نیاز نبوده و کارایی چندانی ندارند پرهیز کنید. نکته دیگر این است که متناسب با ظرفیت پذیرش رستوران خود خرید کنید.
  9. خرید اکسسوری فست فود: در این مرحله، نکته بسیار مهم خرید اکسسوری هایی می باشد که علاوه بر زیبایی، کیفیت و استقامت بالایی داشته باشند.
  10. استخدام پرسنل و کارمند در بخش های مورد نیاز: بهتر است پرسنلی مستعد و مسئولیت پذیر را انتخاب نمایید تا در حیطه ی وظایفی که قرار است به آنها بسپارید بهترین عملکرد را داشته باشند. 
  11. آموزش های لازم برای پرسنل: قبل از شروع به کار در چند جلسه توجیهی، همه پرسنل را از وظایف دقیق خود آگاه سازید تا بصورت دقیق بدانند که قرار است چه کارهایی را انجام دهند و چه مسئولیت هایی بر دوش آنهاست.
  12. پخت آزمایشی منو و تست تجهیزات فست فود: بهتر است قبل از افتتاحیه، تست های لازم را انجام دهید تا مطمئن شوید تجهیزات شما به دستی کار می کنند و توانایی پخت تمام منو را دارید. توجه داشته باشید که چند ماه اول مهمترین و بهترین فرصت برای توسعه کسب و کار و دیده شدن شماست.
  13. پخت نهایی و افتتاحیه فست فود: حالا نوبت به آن رسیده که فست فودی خود را افتتاح نمایید و با پشتکار خود آن را توسعه دهید.
مراحل راه اندازی فست فود و آموزش مراحل راه اندازی فست فود
مراحل راه اندازی فست فود | مراحل راه اندازی فست فود

۸ نکته بسیار مهم در راه اندازی فست فود

  1. تحقیق و پرس و جو
  2. مشاوره گرفتن از متخصصین
  3. انتخاب یک برند مناسب و منحصر به فرد
  4. داشتن سرمایه لازم
  5. استفاده از تجهیزات فست فود مناسب
  6. استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک
  7. تلاش و پشتکار
  8. مدیریت عالی
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.